Grand Living

• Modern och smart arkitektur med hög standard
• Social miljö som inbjuder till gemensamma aktiviteter
• Genomtänkt serviceutbud som ger de boende större frihet

 

Attraktiva bostäder
Arkitektur som sticker ut men som ändå smälter in i omgivningen, välplanerade och smarta lägenhetslösningar anpassade för människor i alla åldrar är det som genomsyrar vårt arbete och är utmärkande för Grand Livings koncept.

Unik social boendemiljö – Trygghet
Vi ser ett värde i att, i så stor utsträckning som möjligt, ta tillvara på den samhörighet och gemenskap som finns i en fastighet. Genom olika former av mötesplatser och gemensamhetsytor som t. ex. sittgrupper, boulebana, bastu/spa och inte minst en stor prunkande vinterträdgård, skapas förutsättningar för social samvaro som inbjuder till en naturlig gemenskap och en känsla av trygghet.

Service – För högre livskvalitet
Genom samarbete med en etablerad aktör inom high end service erbjuder vi möjligheten att kombinera ett privat boende med hotellvärldens conciergeservice vilket ger en serviceupplevelse som skiljer sig från de flesta andra boendealternativ.

Följande service erbjuds till alla boende:

  • Inbjudande miljö - Rena och snygga faciliteter är en självklarhet och vi adderar element som musik, levande marknadsplatser och event. Allt för att skapa en så attraktiv och välkomnande miljö som möjligt.
  • Conciergeservice - Oavsett om man som boende behöver hjälp med att boka en taxi, boka flyg eller få tips om en bra restaurang, går det alltid vända sig till sin concierge för hjälp.
  • Webbportal - I portalen tillhandahålls många smarta och tidsbesparande tjänster för en bekväm och effektiv vardag. Hemstädning, fönsterputs, trädgårdshjälp, hyra av kock och teknikhjälp i hemmet är exempel på service man lätt kan beställa genom webportalen. Samtliga tjänster i webportalen kan även beställas via fastighetens concierge.

Debitering sker månatligen via en samlingsfaktura.

Ett boendekoncept – tre utföranden
Ellips, Urban och Village är framtagna för att Grand Living skall kunna passa in oavsett geografisk och demografisk placering.

Ellips – solitär eller kvartersbyggnad, passar både i centrala och mindre centrala lägen.
Urban – infills- eller kvartersbyggnad, passar i förtätningsområden.
Village – landsbygd, hela kvarter/by – kräver mer plats och är mer lämpad vid mindre centrala lägen.